Romeo Bellini

Klassikko cocktail - kuohuviiniä ja persikkaa

Bellini on yksi maailman kuuluisimpia cocktaileja, kevyesti kupliva kesäjuoma, joka tuli tunnetuksi venetsialaisessa Harry’s Barissa. Sen kehitti omistaja ja pääbaarimestari Giuseppe Cipriani vuonna 1948. Kerrotaan, että juoman väri toi Ciprianille mieleen italialaisen taidemaalarin Giovanni Bellinin maalauksessa esiintyvän pyhimyksen vaatekappaleen, joten hän nimesi drinkin taiteilijan mukaan. Bellini valmistetaan alkuperäisen reseptin mukaan soseutetusta valkopersikasta ja kuohuviinistä. Väriä on syvennetty teelusikallisella tuoretta vadelmapyrettä, jonka vuosi juoma on väriltään hieman samea.

Väri

Samea, persikanvärinen

Tuoksu

Raikkaan persikkainen

Maku

Raikas ja pirskahteleva, persikkainen, häivähdys appelsiinia

Ruokasuositus

Brunssi, kasvisruoka, seurustelu

Maa
Saksa
Tuottaja
Peter Herres
Alkoholipitoisuus
5,90 %
Sokeripitoisuus
90,00 g/l
Happopitoisuus
5,80 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko, Suoramyynti
Tuote Alkossa
Romeo Bellini
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »