Saint Martin Blonde

Brunehaut Saint Martin Blonde 7% 33cl

Lounais-Ranskassa sijaitseva St Martinin luostari sai oikeuden panna olutta jo vuonna 1096. Siitä lähtien sen reseptit ovat pysyneet salaisina. Ainutlaatuisissa vanhoja perinteitä kunnioittavissa oluissa erityyppiset ohrat, humalat ja harvinaiset mausteet yhdistyvät taidolla, joka on noteerattu myös kansainvälisissä kilpailuissa.

Kauniin meripihkan värinen, hieman samea olut tuoksuu kutsuvasti greipille, keltaisille kukille, mandariininkuorille, kuivatuille heinille ja mantelille. Suussa kuivahko, pehmeä mutta raikas olut toistaa tuoksun makumaailman, ja pitkässä tiiviissä jälkimaussa esiintyy mietoa yrttisyyttä humalan hillityn kirpeällä säestyksellä. Tasapainoinen ja tyylikäs kokonaisuus nauttii esimerkiksi laadukkaan brieen ja camembertin seurasta!

Väri

Kullankeltainen

Tuoksu

Tuoksultaan hedelmäinen ja hieman sitruksinen

Maku

Maku on runsas, raikas ja kauttaaltaan hedelmäinen

Ruokasuositus

Laadukkaan brieen ja camembertin

Kana
Liha
Porsas
Maa
Belgia
Tuottaja
Brasseire de Brunehaut
Alkoholipitoisuus
7,00 %
EBU/IBU
28
Kantavierre
16,00
Pullokoko
0,33 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kruunukorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Saint Martin Blonde
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »