Super 8 Blanche

Brouwerij Haachtin perhepanino panee olutta neljännessä sukupolvessa, sitoutuen autenttiseen identiteettiin, laatuun ja kestävään kehitykseen. Blanche Super 8 on vehnäolut pienellä twistillä.

 

Samea kypsän viljan värinen olut tuoksuu hedelmäisen raikkaalle: siitä löytyy appelsiinin kuorta, appelsiinimarmeladia, korianteria, karamellisoitua sitruunaa ja vehnäleipää. Suussa keskitäyteläinen, kuiva ja raikas, lempeää vehnäistä hedelmäisyyttä kannattelee vieno humalan kirpeys ja appelsiininkuorinen jälkimaku jää mukavasti kihelmöimään kielen päälle. Vehnäoluen hedelmäistä raikkautta parhaimmillaan.

Väri

kypsän viljan värinen

Tuoksu

Tuoksuu hedelmäisen raikkaalle: siitä löytyy appelsiinin kuorta, appelsiinimarmeladia, korianteria, karamellisoitua sitruunaa ja vehnäleipää

Maku

Suussa keskitäyteläinen, kuiva ja raikas, lempeää vehnäistä hedelmäisyyttä kannattelee vieno humalan kirpeys ja appelsiininkuorinen jälkimaku jää mukavasti kihelmöimään kielen päälle.

Ruokasuositus

Sopii hyvin salaattien kaveriksi

Maa
Belgia
Tuottaja
Haacht
Alkoholipitoisuus
5,10 %
Pullokoko
0,33 l
Korkki
Kruunukorkki
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »