Gracioso Sprizz

Keväinen uutuus on kuin varaslähtö kesään! Matala-alkoholinen pirskahteleva juoma sopii niin aperitiiviksi, piknikille kuin juhliinkin. Sprizz on valmistettu saksalaisen tuottajan täsmällisyydellä ja maistuu lomalta, terassilta ja auringolta…

Keskisyvän pihlajanmarjanpunaisen kuplivan juoman tuoksu on kuin coctail granaattiomenaa, happamanmakeita marjoja, appelsiinin kuorta, greippiä, raparperia ja salaperäisiä yrttejä. Suussa puolikuiva ja pirskahteleva juoma on mukavan marjaisa ja hapan – juuri kuten tuoksu lupaakin. Ei kun jäitä lasiin ja cin cin! Matala-alkoholista herkkua voi tuunata juhlavammaksi lisäämällä lasiin myös palan appelsiinia, granaattiomenaa tai muita raikkaita hedelmiä. Kesää kohti!

Väri

Oranssinpunainen

Tuoksu

Tuoksu on kuin coctail granaattiomenaa, happamanmakeita marjoja, appelsiinin kuorta, greippiä, raparperia ja salaperäisiä yrttejä.

Maku

Suussa puolikuiva ja pirskahteleva juoma on mukavan marjaisa ja hapan – juuri kuten tuoksu lupaakin.

Ruokasuositus

Pirskahteleva Gracioso Sprizz sopii niin aperitiiviksi, piknikille kuin juhliinkin

Maa
Saksa
Tuottaja
Peter Herres
Alkoholipitoisuus
6,90 %
Sokeripitoisuus
85,00 g/l
Happopitoisuus
3,60 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Gracioso Sprizz
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »