Herres Schloss Trier Sekt Rosé Trocken

Schloss Trier Rosé Sekt – saksalainen laatukuohuviini näppärässä pakkauksessa! Saksan suosituin kuohuviinituottaja on valmistanut saapuvan kevään kunniaksi rose sektin eli saksalaisen laatukuohuviinin, joka pienessä pullokoossa on kätevä napata laukkuun mukaan ­– sitä paitsi se avautuu ja sulkeutuu uudelleen kierrekorkilla! Näppärää saksalaista laatua! 

Väri

Vaalean lohenpunainen kuohuviini

Tuoksu

Tuoksuu viekoittelevan marjaisalle: makean mansikan ja vadelman lisäksi siitä voi aistia viinikumia, marjapiirakkaa ja aavistuksen tuoretta minttua.

Maku

Suussa puolikuivaa makeaa marjaisuutta raikastavat runsas hapokkuus ja eloisat kuplat, ja kokonaisuus on samalla sekä pirteä että lempeä ja helposti lähestyttävä.

Ruokasuositus

Suloinen kierrekorkilla avattava pikkupullo mahtuukin mainiosti mukaan esimerkiksi piknikille ja maistuu yhdessä keveiden pikkupurtavien kanssa!

Maa
Saksa
Tuottaja
Peter Herres
Alkoholipitoisuus
11,00 %
Sokeripitoisuus
25,00 g/l
Happopitoisuus
5,50 g/l
Pullokoko
0,2 l
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Schloss Trier Sekt Rosé Trocken
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »