Calvet Célébration Brut

Calvet Celebration sparkling wine on kepeä ja mutkaton kesäjuoma ylellisessä pullossa

Rhonen Tain l’Hermitagessa viininviljelijäperheeseen vuonna 1799 syntynyt Jean Marie Calvet oli vasta 19-vuotias, kun hän päätti alkaa valmistaa viiniä omalla nimellään. Hän matkusteli pitkin Ranskan viinialueita opiskellen; ja vaikka hän asettuikin itse Bordeaux’hon, oli hänen kiinnostuksensa eri alueiden omalaatuisiin tyyleihin kuin ennustus: Nykyään Calvet tuottaa viiniä useilla klassisilla apellaatioilla Alsacesta Etelä-Ranskaan ja Burgundista Loireen.

Vaalean oljenkeltaisen viinin tuoksu tarjoilee sitruunaa, greippiä, persikkaa, kypsää omenaa ja persikan kiveä. Suussa kuiva ja raikkaan hapokas viini on kevyt ja puhtaan hedelmäinen, eleganttiudessaan varsin helposti nautittava. Lempeä kuohuviini jättää suuhun hieman muscatmaisen kukkean, pyöreän hedelmäisen jälkimaun. Parhaimmillaan viilennettynä hyvässä seurassa!

Väri

Vaalean oljenkeltaisen

Tuoksu

viinin tuoksu tarjoilee sitruunaa, greippiä, persikkaa, kypsää omenaa ja persikan kiveä

Maku

Lempeä kuohuviini jättää suuhun hieman muscatmaisen kukkean, pyöreän hedelmäisen jälkimaun.

Maa
Ranska
Tuottaja
Grands Chais De France
Alkoholipitoisuus
11,50 %
Sokeripitoisuus
12,00 g/l
Happopitoisuus
8,30 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Suoramyynti
Tuote Alkossa
Calvet Célébration Brut
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »