Kasvuympäristö
Ranska, Normandia, AC Calvados du Pays d’Auge
Valmistus
Omenat sekoitetaan, murskataan ja puristetaan. Omenamehu fermentoidaan kokonaan, jotta siideri tislautuu. Kaksoistislaus tapahtuu kuusi kuukautta siiderin käymisprosessin jälkeen.
Ikääntyminen: minimissään kuusi vuotta. Käyminen tapahtuu 400 litrasissa tammitynnyreissä, joista 25% on uusia tynnyreitä.
Väri
Kauniin kullankeltainen väri.
Tuoksu
Runsas, tyylikäs ja moniulotteinen. Hienoinen vivahdus paahdetuista omenoista.
Maku
Täyteläinen ja runsas, jota tukevat kypsät paahdetut omenat ja raikas mantelimaisuus.Hennon pippurinen.
Ruokasuositus
Loistava yhdistelmä jälkiruuille, jotka sisältävä trooppista hedelmää.
- Aperitiivinä: omillaan, jääpalan kanssa tai tilkkaan veteen sekoitettuna.
-Digestiivinä: Juoman suositeltu lämpötila 20-22°C (68 to 72°F).
- Maa
-
Ranska
- Alue
-
Normandia
- Tuottaja
-
Famille Dupont
- Appellaatio
-
AOC Calvados Pays d´Auges
- Alkoholipitoisuus
-
45,00 %
- Sokeripitoisuus
-
1,00 g/l
- Pullokoko
-
0,7 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Muu suljenta