Oslo IPA

Oslolainen IPA on helposti lähestyttävä hipsteri!

Meillä suomalaisilla ja norjalaisilla on paljon yhteistä: luontoarvot, puhdas hyvä ruoka ja reilu meininki nyt ainakin. Ja innovatiiviset pienpanimot.

 

Oslolainen nuorekas panimo voisi hyvinkin sijaita Helsingin Punavuoressa tai Kalliossa – niin hipsteri meininki maistuu heidän oluissaan. Vuonna 2015 perustetun panimon kuvakollaasissa saunotaan, uidaan avannossa, nautitaan syksyn lehtien väriloistosta ja heidän rakkaan kaupunkinsa gastronomisista elämyksistä.

 

Väriltään hieman samea rusehtavan oranssi Indian Pale Ale on freesi ja helposti lähestyttävä. Sen Equinox ja Mandarina Bavaria -humaloitu aromimaailma hurmaa kirpeän sitrushedelmäisillä aromeillaan. Greipin ja mandariinin aromit saavat seurakseen ananasta, yrttejä ja ohraa. Suussa rutikuiva, makumaailmaltaan runsas, kevyen maltainen ja tyylikkään bitterinen. Harmoninen kokonaisuus on samalla sekä ruokaisa että raikas. Bra osloenser!

 

Alkoholi: 6,2%

Suositellaan viilennettäväksi: 6-7°C:en

Väri

hieman samea rusehtavan oranssi

Tuoksu

greippi, mandariini, ananas, ruoho, ohra

Maku

Runsas, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, kuiva, kevyen maltainen ja tyylikkään bitterinen, helposti lähestyttävä

Ruokasuositus

Raikkautta kaipaavat ruoat kuten grillattu possu, Cotoletta Milanese tai kasvistempurat

Maa
Norja
Tuottaja
Oslo Brewing
Alkoholipitoisuus
6,20 %
Pullokoko
0,33 l
Korkki
Kruunukorkki
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Oslo Brewing IPA
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »