Tussock Jumper Prosecco

Tussoc Jumper Prosecco: päärynäistä lempeyttä punaisessa villapaidassa

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa!

 

Prosecco jatkaa Tussoc Jumperin iloista ja helposti lähestyttävää tyyliä. DOC -luokiteltu viini on valmistettu Trevison alueella, Venezian pohjoispuolella. Rypäleenä on proseccojen oma Glera-lajike, ja kuplat on vangittu pulloon Charmat-metodilla painetta sietävässä terästankissa.

 

Vaalean vihertävänkeltainen viini tuoksuu Glera-lajikkeelle tyypillisesti runsaan päärynäiselle, vihreälle omenalle ja vaaleille kevään kukille. Suussa se on puolikuiva, kevyt ja lempeä, kuitenkin pirteästi kupliva ja iloinen. Kuin kulkisi päärynälehdossa kesäisenä iltana… Tätä viiniä ei ole vaikea lähestyä – se on tarkoitettu välittömään nautiskeluun!

Väri

Vaalean vihertävänkeltainen

Tuoksu

Runsaan päärynäinen, viheromenainen ja kukkainen

Maku

Puolikuiva, lempeä, päärynäinen, kevyt

Ruokasuositus

Mutkattomaan kippistelyyn, parman kinkku, pehmeät juustot

Maa
Italia
Tuottaja
Tussock Jumper
Appellaatio
Treviso DOC
Alkoholipitoisuus
11,00 %
Sokeripitoisuus
14,00 g/l
Happopitoisuus
5,20 g/l
Pullokoko
0,75 l
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Tussock Jumper Prosecco
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »