Stonewell Non Alcoholic Cider

Stonewell Non Alcoholic Cider on aito irlantilainen laatusiideri, josta alkoholi on poistettu osmoosin avulla

Stonewell non alcoholic cider tarjoaa laadukkaan makuelämyksen myös sinulle, joka syystä tai toisesta tahdot välttää alkoholia. Sen sijaan että Irlantilainen siideritalo olisi valmistanut kompromissin esimerkiksi suoraan omenamehusta, alkoholiton versio on käynyt läpi samat oleellisia aromeja tuottavat vaiheet kuin muutkin aidoista siideriomenoista käymisteitse valmistetut siiderit.

 

Katkeranmakeista siideriomenoista valmistetusta siideristä on alkoholikäymisen jälkeen poistettu alkoholi käänteisosmoosin avulla. Lopuksi rutikuivaan siideriin on lisätty liraus tuoretta omenamehua suunmyötäisen suutuntuman saavuttamiseksi.

 

Hyvin vaalea vihertävänkeltainen siideri tuoksuu herkän omenaiselle ja päärynäiselle, vihreille viinirypäleille sekä hieman myös omenan kukille. Suussa kuivahko ja raikkaan viheromenainen, kevyt ja lempeän helmeilevä. Jälkimaku jättää suuhun samanlaisen tunnelman kuin mehukkaan katkeransuloisen omenan puraisu. Alkoholin puuttumista ei huomaa maussa, ainoastaan kepeässä fiiliksessä.

Väri

Hyvin vaalea vihertävänkeltainen

Tuoksu

herkän omenainen, päärynäinen, viherrypäleinen

Maku

Kuivahko, raikas, kevyt, lempeästi helmeilevä, katkeransuloisen omenainen

Maa
Irlanti
Tuottaja
Stonewell
Alkoholipitoisuus
0,50 %
Sokeripitoisuus
43,00 g/l
Happopitoisuus
4,60 g/l
Pullokoko
0,33 l
Korkki
Kruunukorkki
Valikoimat
Alko
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »