Glassbox Pink G&T

Pink Gin & Tonic – valmis pinkki gin & tonic aidoista raaka-aineista valmiina tölkissä!

Irlantilainen Glassbox valmistaa suosittuja cocktaileja ilman keinotekoisia aromi- väri- tai makeutusaineita ja pakkaa ne mukavasti tölkkiin 5% vahvuisena.

 Pink Gin & Tonic on nimensä mukaisesti vaaleanpunainen tonic. Värinsä ja arominsa se saa vadelmalla ja raparperilla maustetusta ginistä, raikkautensa kiniinitonicista. Valmis 5% vahva cocktail on pakattu 0,33 litran tölkiin – viilennä ja nauti!

 

Kirkas vaalean pinkin värinen cocktail tuoksuu vadelmilta, viinikumilta, raparperilta ja yrteiltä. Suussa maku on aluksi makean vadelmainen, mutta kuplat sekä tonicmainen kitkeryys raikastavat kokonaisuutta. Suositellaan nautittavaksi jäiden kera tai hyvin viileänä. Helppo myös tuunata: heitä lasiin raparperin varsi ja sitruunamelissaa – cheers!

Väri

Kirkas vaalea pinkki

Tuoksu

vadelma, raparperi, viinikumi, yrtit

Maku

makeahko mutta raikas, vadelma, raparperi, yritit, tonic

Ruokasuositus

piknikin tai kesäjuhlien pikkusuolaiset – kokeile myös raparperipiirakkaa!

Maa
Irlanti
Tuottaja
Carlow Brewing
Alkoholipitoisuus
5,00 %
Pullokoko
0,33 l
Pakkaustyyppi
pll can
Valikoimat
Vähittäiskauppa, Ravintolamyynti
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »