Rosière Rosé Dry

Rosiére Rosé Dry on pinkki unelma, joka tarjoilee mansikkaiset kuohut ystävälliseen hintaan!

Rosiére rosé on syntynyt espanjalais-ranskalaisella yhteistyöllä: Bobal-rypäleet ovat kypsyneet Espanjan Penedèsissä, jossa rypäleet on myös puristettu ja käytetty viiniksi lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Viinien vaaleanpunainen väri on peräisin Bobal-rypäleiden tummista kuorista, jotka ehtivät vaikuttaa mehuun vain lyhyen hetken ajan. Viini on kuitenkin viimeistelty ja pullotettu Ranskassa Le Grands Chais de France:n taitavan tiimin toimesta.

 

Vaalean ruusunmarjan värisen viinin tuoksu on anteliaan punamarjainen: mansikan ja pihlajanmarjan lisäksi siitä voi aistia myös kypsää keltaista omenaa ja kamomillaa. Suussa kevyt, puolikuiva ja helposti lähestyttävä: mansikkaista marjaisuutta säestää omenainen hapokkuus, jota nopeasti kuohahtava mousse korostaa. Jälkimaku tuo mieleen mummolan pellolta löytyneet kesän ensimmäiset mansikat.

Väri

Vaalea ruusunmarjan punainen

Tuoksu

Anteliaan punamarjainen: mansikkaa, pihlajanmarjaa, keltaista omenaa ja kamomillaa

Maku

Puolikuiva, lempeä, raikkaan mansikkainen

Ruokasuositus

Kevyet pikkusuolaiset

Maa
Espanja
Tuottaja
Grands Chais De France
Alkoholipitoisuus
11,50 %
Sokeripitoisuus
20,00 g/l
Happopitoisuus
6,60 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Muu suljenta
Valikoimat
Vähittäismyynti, Alko
Tuote Alkossa
Rosiere Rose Dry
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »