Signatur Colmar Pinot Blanc

Signature de Colmar Pinot Blanc – kepeä tuulahdus Alsacesta kukkarolle ystävälliseen hintaan

Alsace sijaitsee Rein-joen vaikutuspiirissä Vogeesien vuoriston suojissa. Pinot Blanc on yksi alueen monikäyttöisistä rypälelajikkeista ja siitä valmistettu lajikeviini varsin yleinen näky sikäläisessä ruokapöydässä.

 

Signature de Colmar – nimi viittaa kauniiseen Colmarin kaupunkiin. Kuten kaupungin tunnelma, myös viini on iloinen ja kepeä ja tarkoitettu huolettomaan nautiskeluun. Kierrekorkkinsa ansiosta pullo on helppo avata ja sulkea esimerkiksi eväsretkellä. Se sopii mainiosti kepeille pikkusuolaisille, salaateille, parsalle ja vaalealle kalalle.

 

Vaaleanvihertävä viini tuoksuu vienon yrttiselle ja kepeän hedelmäiselle: siitä voi erottaa mm. vaaleaa päärynää, hunajamelonia ja timjamia. Suussa kuiva ja kepeä, pirteän mutta maltillisen hapokas kokonaisuus toistaa herkän kesäiset aromit ja jättää jälkeensä hellän hedelmäisen fiiliksen.

Väri

Vaalea vihertävänkeltainen

Tuoksu

Vienon päärynäinen, hunajameloninen, mukana hieman timjamia

Maku

Kuiva, kevyt, keskihapokas, vienon hedelmäinen

Ruokasuositus

Parsasalaatti, pikkuahvenet uusilla perunoilla, katkarapucocktail

Maa
Ranska
Tuottaja
Grands Chais De France
Appellaatio
AC Alsace
Alkoholipitoisuus
12,50 %
Sokeripitoisuus
3,00 g/l
Happopitoisuus
4,30 g/l
Pullokoko
0,375 l
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Signature de Colmar Pinot Blanc 2016
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »