Boyne Lager

Boyne Irish Craft Lager on tiivis saksalaistyyppinen olut kauniissa tasapainossa

Boyne Brewery sijiatsee Irlannin legendaarisessa Boynen laaksossa, josta myös käsityöläisoluiden raaka-aineet ovat peräisin. Boyne Brewerylla on mm. oma kaivo, jonka syvyyksistä oluiden puhdas mineraalipitoinen vesi ammennetaan. Paikallisten maatilojen kanssa tehtävä yhteistyö on molemminpuolista: oluen valmistuksen sivutuotteena syntyy mm. eläimille erinomaista viljarehua.

 

Hieman samea, syvä oljenkeltainen olut tuoksuu viettelevästi ohramaltaille, hiivaleivälle, greipin kuorille ja viheryrttiselle humalalle. Suussa leveää ja täyteläistä maltaisuutta raikastavat runsas hiilidioksidi sekä tuntuva humala. Fiilikseltään suuri ja maultaan intensiivinen olut maistuu pitkään, makean maltaisuuden ja kuivattavan humalan kulkiessa rinta rinnan tyylikkäässä balanssissa.

Väri

Hieman samea, syvä olki

Tuoksu

Ohramallas, hiivaleipä, greipin kuori, viheryrttinen humala

Maku

Leveän maltainen, tyylillä humaloitu, hiilidioksidiltaan runsas, tiivis, pitkä, jälkimaultaan raikas

Ruokasuositus

Tacot, maltillisesti leivitetty kala, sipulirenkaat, tempurat

Maa
Irlanti
Tuottaja
Carlow Brewing
Alkoholipitoisuus
4,80 %
Pullokoko
0,5 l
Korkki
Kruunukorkki
Valikoimat
Suoramyynti
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »