La Brava Cava Semi Seco Organic

La Brava Organic Cava Semi Seco – kupliva lempeä tuulahdus Välimeren rannikolta

Josep Masachs on perheomisteinen viinituottaja, joka vuodesta 1920 lähtien on valmistanut sekä cavaa että alueensa kuplimattomia viinejä. Heidän filosofiansa on huolehtia kestävästä luonnosta myös seuraavien sukupolvien nautittavaksi ja antaa viiniensä ilmentää rakasta Välimeren rannikkoseutuaan.

 

Viini sisältää tasapuolisesti kaikkia kolmea cavan perinteistä lajiketta: Macabeuta, Parelladaa ja Xarel-loa. Samppanjan tavoin cavan kuplakäyminen on tapahtunut pulloissa, jonka jälkeen viinin on annettu kypsyä hiivasakkansa päällä vähintään 9 kuukauden ajan ennen uudelleen korkitustaan, makeuttavaa lisäystään ja pullotustaan.

 

Vaaleankeltainen viini tuoksuu viekoittelevan hedelmäiseltä: siitä voi aistia makeaa päärynää, kypsää vihreää omenaa, hunajamelonia, vaaleita kukkia sekä aavistuksen omenapiirakkaa. Suussa puolimakea hedelmäisyys ryhdistyy omenaisten happojen ja runsaiden mutta pehmeiden kuplien ansiosta ja kokonaisuus jättää jälkeensä lempeän ja kepeän tunnelman.

Väri

Vaalean keltainen

Tuoksu

Viekoittelevan makean hedelmäinen: päärynää, omenaa, vaaleita kukkia

Maku

Puolimakea, kepeä, tasapainoinen, lempeä

Ruokasuositus

Herkät höyrytetyt kasvikset, katkarapuleipä, vaalea mieto homejuusto ja suolakeksit

Maa
Espanja
Tuottaja
Josep Masachs
Appellaatio
DO Cava
Alkoholipitoisuus
11,50 %
Sokeripitoisuus
35,00 g/l
Happopitoisuus
5,50 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »