Kupliva lempeä tuulahdus Välimeren rannikolta
Josep Masachs on perheomisteinen viinituottaja, joka vuodesta 1920 lähtien on valmistanut sekä cavaa että alueensa kuplimattomia viinejä. Heidän filosofiansa on huolehtia kestävästä luonnosta myös seuraavien sukupolvien nautittavaksi ja antaa viiniensä ilmentää rakasta Välimeren rannikkoseutuaan.
Viini sisältää tasapuolisesti kaikkia kolmea cavan perinteistä lajiketta: Macabeuta, Parelladaa ja Xarel-loa. Samppanjan tavoin cavan kuplakäyminen on tapahtunut pulloissa, jonka jälkeen viinin on annettu kypsyä hiivasakkansa päällä vähintään 9 kuukauden ajan ennen uudelleen korkitustaan, makeuttavaa lisäystään ja pullotustaan.
Vaaleankeltainen viini tuoksuu viekoittelevan hedelmäiseltä: siitä voi aistia makeaa päärynää, kypsää vihreää omenaa, hunajamelonia, vaaleita kukkia sekä aavistuksen omenapiirakkaa. Suussa puolimakea hedelmäisyys ryhdistyy omenaisten happojen ja runsaiden mutta pehmeiden kuplien ansiosta ja kokonaisuus jättää jälkeensä lempeän ja kepeän tunnelman.
DO Cava
Vaaleankeltainen
Viekoittelevan makean hedelmäinen: päärynää, omenaa, vaaleita kukkia
Puolimakea, kepeä, tasapainoinen, lempeä
Herkät höyrytetyt kasvikset, katkarapuleipä, vaalea mieto homejuusto ja suolakeksit