Merry´s Irish Cream

Merry’s Irish Cream – ylellinen ja mukavan terävä kermalikööri irlantilaiselta perhetuottajalta

Robert A. Merry & Co. on 150-vuotias irlantilainen perheyhtiö, joka vaalii kotiseutunsa Waterford Countyn perinteitä ja joka on ansaitusti voittanut useita kansainvälisiä palkintoja laadukkaista likööreistään. Heidän vuonna 1868 perustamansa taverna toimii edelleen Dungarvanin satamakaupungissa.

Vaalean maitokaakaon värinen likööri tuoksuu syntisen houkuttelevalta: paksun kermajäätelön seasta aistii laadukkaan irlantilaisen tynnyrikypsytetyn viskin jo tuoksusta. Suussa täyteläinen herkku on hetken paksun kaakaomainen, mutta sekunnissa irlantilaisen viskin terävyys ja lämpö vievät kokemuksen uusille leveleille: samaan aikaan ihana, makea, paksu, mutta terävä, tynnyrissä kypsytetty, savuinen ja ah niin irlantilainen! Maku säilyy sekä makeana että savuisen lämmittävänä niin pitkään, että villasukat pyörivät jalassa!

Overview of Boann Distillery and Robert A. Merry and Co Ltd

Valmistus

Merry’sin Master Blender Don Crowley huolehtii, että sekä kerma että ikäännytetty viski ovat priimalaatua ennen lopullisen tuotteen sekoittamista. Merry’s on sitoutunut Origin Greenin tavoitteisiin toimia kestävän kehityksen periaattein.

Väri

Vaalea maitokaakao

Tuoksu

Paksu kermajäätelö, tynnyrikypsytetty viski

Maku

Ylellinen ja uhkean kermainen, mutta laadukkaan viskin ansiosta myös savuinen, terhakka ja pitkä

Maa
Irlanti
Tuottaja
Robert A Merry
Alkoholipitoisuus
17,00 %
Sokeripitoisuus
240,00 g/l
Pullokoko
0,7 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Merry´s Irish Cream
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »