Mustaherukan ja hasselpähkinän sävyttämä tyylikäs punaviini
Maison Louis Latour on yksi Burgundin innovatiivisimmista tuottajista, jolla on yli 2 vuosisadan kokemus Burgundin historiallisesta viinintuotannosta. Vuonna 1797 perustettu Maison Louis Latour jatkaa yhä perheyhtiönä, nyt jo 11. sukupolvessa. Kansainvälistä mainetta nauttiva perhe valmistaa viinejä lukuisilla Burgundin ala-alueilla huolehtien rakkaan seutunsa kestävästä kehityksestä sekä arvokkaista perinteistä. Perheen viinitarha tarjoaa joka vuosi viinejä, jotka edustavat paitsi poikkeuksellista terroiriaan, myös Louis Latourin nimeen liitettävää mahtavaa laatua ja tinkimätöntä eleganssia.
Vosne-Romanéen alue, ilmasto ja maaperä tuottavat hienoimpia viinirypäleitä koko Burgundissa. Latour on onnistunut säilyttämään Vosne-Romanée -viinien maineen vuosisatojen ajan noudattamalla suurta huolellisuutta viininvalmistusprosessissa. Viinit ovat äärimmäisen vietteleviä tuoksultaan ja niiden täyteläisessä maussa on salaperäistä voimaa, ollessaan Burgundin pitkäikäisimpiä viinejä.
Burgundi, Ranska
Käyminen tapahtuu perinteisesti avoinaisissa altaissa, kypsyminen noin 10- 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä (keskipaahto). Kestää ikääntymistä 5-7 vuotta.
Tumman granaatinpunainen
Mustaherukkaa, karpalo, vadelma, puolukka
Tummaa punaista marjaa, hapokas ja kevyesti yrttinen
Naudanliha "Mironton", kani kantarellin kanssa, hirvenliha karpaloilla, kypsät juustot. Sopii erinomaisesti myös vaaleiden liharuokien kanssa.