Hayman´s Exotic Citrus Gin

Kullanarvoinen, eksoottisen sitruksinen Gin

Itsenäisenä perhetislaajana Hayman’sin ydinajatus on, että giniä valmistetaan edelleenkin samoilla perheresepteillä, jotka on kehitetty yli 150 vuotta sitten. Käyttämällä vain parhaita saatavilla olevia kasviperäisiä aineita, yhdistettynä kaksipäiväiseen gininvalmistusprosessiin, syntyy lopputulos, jossa täydellisen luonnolliset maut pääsevät loistamaan juomassa. Perinteinen prosessi on harvinainen modernin ginin aikakaudella, mutta juuri tämä tekniikka ja muut innovaatiot ovat johtaneet ylistettyihin palkintoihin sekä Hayman's Ginin jatkuvaan positiiviseen suosioon.

The Gin Masters 2021 -kilpailun The Spirits Business KULTAA! World Gin Awards 2022 - World’s Best Signature Botanical! Kansainvälisiltä arvostetuilta asiantuntijoilta täydet 5***** tähteä! Lontoon ensimmäinen tunnettu gin-tislaajaperhe Hayman lisäsi jo yli 150 vuotta sitten giniin huolellisesti valitut sitrushedelmät tärkeänä kasvitieteellisenä aineena täydentämään tätä upeaa palkittua Lontoossa valmistettua giniä. Tyylikäs ja herkullinen, kirpeä ja raikas - täynnä kumquatin, persialaisen limen, pomelon ja mandariinin eloisia eksoottisia sitrushedelmiä.

Tyylikäs ja herkullinen, kirpeä ja raikas gin, joka on valmistettu luonnollisesti kumquatin, persialaisen limen, pomelon ja mandariinin eksoottisista sitrushedelmistä. Aromaattisen makeilla sitrushedelmillä ja raikkaan katajan vivahteilla säväyttävä Hayman's Exotic Citrus on kirpeä ja raikas antaen tilaa virkistävälle ja ihanan sileälle lopputulokselle. Makujen syvyys ja eloisuus ovat seurausta aurinkokuivattujen eksoottisten hedelmien kuorien luonnollisesta tislaamisesta.

Valmistus

Tislaus kahden päivän aikana tasapainon ja monimutkaisuuden sekä rohkeiden sitrusmakujen aikaansaamiseksi. Maku tislataan lisäämällä kumkvattia, pomeloa, persialaista limeä ja mandariinia, jotka lisätään tislaukseen osana tislausprosessia.

Väri

Jäänkirkas

Tuoksu

Eloisa, makea, sitruksinen, raikkaan katajainen

Maku

Raikas ja maukas, tuoreen katajan siivittämä, hennon mausteinen maku, jota pyöristää herkkä makeus

Ruokasuositus

Sellaisenaan. Herkullisen virkistävä tarjoiltuna premium-tonicilla jäiden kera ja koristeltuna tuoreella appelsiiniviipaleella.

Maa
Englanti
Tuottaja
Hayman Distillers
Alkoholipitoisuus
41,10 %
Sokeripitoisuus
35,00 g/l
Pullokoko
0,7 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Korkkitulppa
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Hayman's Exotic Citrus Gin
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »