Erinomainen ruokaviini
Calvet on Ranskan suurin maastaviejä, jonka viinit ovat klassisia alueensa edustajia sekä erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Klassinen, puhdas ja muhkea Châteauneuf-du-Pape on erinomainen ruokaviini.
Rankojen poiston ja murskauksen jälkeen valikoidut Syrah, Grenache, Mourvedre, Counoise, Picardan, Cincault, Muscardin ja Terret Noir –rypäleet ovat käyneet 15 päivän ajan lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Hellän puristuksen ja lajikkeiden sekoittamisen jälkeen viinin on annettu kypsyä useiden kuukausien ajan ennen filtteröintiä ja pullotustaan.
Keskisyvä rubiininpunainen viini tuoksuu rouheasti sekä mustille että punaisille marjoille, aavistuksen vaniljaiselle sekä fenkolille. Suussa kuiva, mutta muhkean marjainen, täyteläinen ja alueelleen tyypillisen ryhdikäs. Tarttuvat mutta kypsät tanniinit kantavat pitkään mausteista marjaisuutta kuin ruokaa kutsuen. Oivallinen lampaalle ja muulle voimakkaan makuiselle lihalle mutta myös uunissa valmistetulle fetapastalle tai grillatuille vihreille parmesaaniparsoille.
Châteauneuf-du-Pape, savea, hiekkaa ja kivenmurikoita sisältävät terassiviinitarhat
Rankojen poiston ja murskauksen jälkeen terassiviinitarhoilta tarkkaan valikoidut rypäleet ovat käyneet 15 päivän ajan lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Hellä puristus, lajikkeiden sekoittaminen, kypsytys useiden kuukausien ajan, filtteröinti ja pullotus.
Keskisyvä rubiini
Mustat ja punaiset marjat, vanilja, fenkoli
Kuiva, muhkean marjainen, täyteläinen ja ryhdikäs, kypsän tanniininen
Lammas ja muut voimakkaan makuiset lihat, fetapasta, grillatut parmesaanilla gratinoidut parsat.