Crafty Hedgehog Biodynamic

Suomen suloisin biodynaaminen punaviini

Jacques Frelinin on Ranskan johtavimpia luomuviinien tuottajia, joka on valmistanut luomuviinejä jo vuodesta 1966 ja jonka yksi taidonnäyte on biodynaaminen Crafty Hedgehog Merlot. 

Tämän viinin viiniköynnökset kasvavat koilliseen suuntautuvalla tarhalla, jonka maaperä on pääosin argolo-kalkiittia, antaen viinille omanlaisen luonteen. Kaiken toiminnan perustana on biodynaaminen viininviljely. Demeter-sertifiointi varmistaa, että viini noudattaa biodynaamisia sääntöjä. Biodynaamisen viininviljelyn tavoitteena on kohdella maapalloa kunnioittavasti, uudistaa maaperää ja tuottaa sille tyypillisiä viinejä.

Vegaaninen
Luomu
Vihreä valinta
Biodynaaminen tuote
Ympäristövastuullinen pakkaus

Valmistus

Valikoiduista rypäleistä ilman lisäaineita ja villihiivaa, keinolannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita. Kuorituista tarkkaan valikoiduista rypäleistä. Alkoholikäyminen 22 °C:n kontrolloidussa lämpötilassa (10-15 päivän ajan käyttämällä omia hiivoja lämpötilasäädellyissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä). Kevyt ja hellävarainen pumppaus, malolaktinen käyminen, hyllytys ja puhdistus. Pitkä maserointi ennen suodatusta.

Väri

Tumman violetti granaattiheijastuksin

Tuoksu

Monimuotoinen tuoksu, jossa karhunvatukkaa, mustaherukkaa, minttua ja lakritsia

Maku

Raikas ja notkea, pehmeiden tanniinien siivittämä kokonaisuus

Ruokasuositus

Ihanteellinen ystävien seurassa tapas-lautasen äärellä; kasvisruokien esim. täytettyjen paprikoiden tai tomaattien kera tai naposteluun mustien oliivien seuralaisena

Kasvis
Pasta
Porsas
Maa
Ranska
Alue
Languedoc-Roussillon
Tuottaja
Jacques Frelin
Appellaatio
IGP Pays d'Oc
Alkoholipitoisuus
13,50 %
Sokeripitoisuus
1,29 g/l
Happopitoisuus
3,40 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Crafty Hedgehog Biodynamic
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »