Hayman´s Peach & Rose Cup

Hekkää ja raikasta, todellista kesän makua

Haymansin perhe on tislannut giniä jo viiden sukupolven ajan vuodesta 1863 lähtien ja on tänään pisimpään toiminut Gini-tislaamoperhe Englannissa. Käsityöläistislaamon tuotevalikoimaan kuuluu mun muassa klassisia Gini tyylejä kuten Old Tom, London Dry ja oratuomenmarja Gin likööri Sloe Gin.

Tämä upea trendikäs hybridijuoma Hayman´s Peach & Rose Cup sisältää Hayman´s London Dry giniä, tuoretta persikkaa, makeaa tuoksuvaa ruusua ja mehukkaita hedelmätarhan hedelmiä. Nämä pienissä erissä valmistetut maut vievät sinut kesään juoman kanssa, joka on hienovaraisen makea ja täynnä raikkaita luonnonhedelmiä. Juomasta valmistuu ihania drinkkejä sekoittamalla joukkoon tonicia tai perinteistä sitruunalimonadia, paljon jäitä ja koristelemalla esimerkiksi mansikoilla tai kurkkuviipaleella.

Täydellinen lämpimämpään säähän boostaamaan kesän tuntua; ystävien tai perheen kanssa piknikillä, grillauksissa ja mitä erilaisimmissa kesätapaamisissa.

 

Väri

Kuultava oranssinkeltainen

Tuoksu

Tuore persikka ja kesähedelmät yhdistettynä tuoksuvaan ruusuun

Maku

Mehukas ja runsas suutuntuma täynnä makeita persikoita, päärynöitä, kevyttä kurkkua ja tuoksuvaa ruusua

Ruokasuositus

Picknic-ruoat ja seurusteluun sopivat pikkusuolaiset.

Maa
Englanti
Tuottaja
Hayman Distillers
Alkoholipitoisuus
25,00 %
Sokeripitoisuus
94,00 g/l
Pullokoko
0,7 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Korkkitulppa
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Hayman's Peach & Rose Cup
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »