Brunehaut Blanche

Brunehaut Blanche Organic Gluten Free 5.5%

Brunehaut on erikoistunut luonnonmukaisiin ja gluteenittomiin oluisiin. He kasvattavat itse oman luonnonmukaisen ohransa, he ovat kehittäneet luonnollisen ja uniikin menetelmän poistaa gluteeni oluesta panemisen yhteydessä. Oluet ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja, ja niitä myydään 25 maassa.

Brunehautin panimolla on pitkät perinteet, jotka juontavat aina 1890-luvulle.  Allardin perhe perusti Guigniesiin silloisen St. Josephin nimellä tunnetun panimon, joka tuli alueellaan tunnetuksi La Druide ja Brunehaut 8 –olutmerkeistään. Vuonna 1991 panimo siirtyi moderneihin tiloihin säilyttäen silti traditionaaliset metodinsa luonnollisine käymisprosesseineen, joista jälkimmäinen tapahtuu pulloissa.

Vaaleanruskea olut tuoksuu kepeän ohraiselle, mandariinille ja sitruunalle. Suussa kuiva, kevyt, sitruunaisen raikas, omenainen ja keveän maltainen. Lopuksi maku terävöityy humalan miellyttävästä jälkimausta.

Gluteeniton

Väri

Keltainen

Tuoksu

Raikas

Maku

Samea, keskitäyteläinen, miedosti humaloitu, vehnäinen, hedelmäinen, sitruksinen, hennon yrttinen

Ruokasuositus

Rasvainen kala, kana, kasvisruoat, vuohenjuustosalaatti

Juusto
Kala
Kana
Kasvis
Maa
Belgia
Tuottaja
Brasseire de Brunehaut
Alkoholipitoisuus
5,50 %
EBU/IBU
14
Kantavierre
13,00
Pullokoko
0,33 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kruunukorkki
Valikoimat
Alko, Vähittäiskauppa, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Brunehaut Blanche
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »