Tussock Jumper Pinot Noir

Tussock Jumper Pinot Noir - Helposti lähestyttävä kevyehkö punaviini Ranskasta

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat 11 eri maasta etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa! Lataa Tussoc Jumper AR App ja etiketin eläimet kertovat viineistä laajennetussa todellisuudessa!

Ranskan lempeästi kumpuilevassa kalkkisessa savimaassa kasvavat Pinot Noir -rypäleet saattavat päätyä myös villisian suuhun – ja mikäpä olisi ranskalaisempaa kuin villisika sekä viini!

Helposti lähestyttävä viini on varsin lempeä tuttavuus: se tarjoilee metsän marjoja, kuten vadelmaa, mustikkaa ja karpaloa, ja kevyehkö kokonaisuus on maltillisen hapokkuuden ja tanniinien ansiosta miellyttävän suunmyötäinen. Jälkimaultaan hieman mokkainen viini sopii grillatulle possulle ja nahastaan maustetulle kanalle, mutta myös pizzoille ja pastoille tai suolaisille pikkupaloille.

Vihreä valinta
Ympäristövastuullinen pakkaus

Kasvuympäristö

Ranska, Languedoc-Roussillon

Valmistus

Köynnökset kasvavat savi ja kalkkipitoisessa maaperässä. Viini käy lämpökontrolloidusti kaksi viikkoa ja kypsyy tämän jälkeen ranskalaisissa tammitynnyreissä 6 kuukautta.

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Hillomainen, kirsikkainen ja metsämansikkainen

Maku

Keskitäyteläinen, vähätanniininen, mustaherukkainen, mausteinen

Ruokasuositus

Pataruoat, pizzat, pastaruoat

Kana
Porsas
Seurustelu
Maa
Ranska
Alue
Languedoc-Roussillon
Tuottaja
Tussock Jumper
Appellaatio
Vin de France
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
3,00 g/l
Happopitoisuus
4,90 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Tussock Jumper Pinot Noir
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »