Tussock Jumper Touriga Nacional - Aragonez

Aurinkoisessa Alentejossa Portugalin ylpeys Touriga Nacional ja Tempranillonakin tunnettu Aragonez nauttivat magnesiumpitoisesta savi- ja liuskekivisestä maaperästä. Rypäleet kypsyvät jo varhain syksyllä eteläisen Portugalin lämmössä, ja ne poimitaan yön viileyden turvin herkkää rypälemehua suojellen. Puolet viineistä on saanut kypsyä ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä ennen huolellista blendausta ja pullotusta.

Täyteläisen rubiininpunainen viini tuoksuu hieman salaperäisesti kypsille hedelmille kuten luumulle, kirsikoille ja vadelmille. Suussa hedelmäisyys täydentyy paprikalla ja lakritsilla sekä miedolla paahteisuudella. Maltilliset hapot sekä kypsät tanniinit saavat suun kostumaan miellyttävästi. Suun myötäinen kokonaisuus sopii sellaisenaan nautittavaksi, mutta komppaa mainiosti rasvaisia makkaroita, grilliribsejä, haudutettuja lihapatoja ja tuhtia pizzaa.

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat 11 eri maasta etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa! Lataa Tussoc Jumper AR App ja etiketin eläimet kertovat viineistä laajennetussa todellisuudessa! 

Väri

Runsaanpunainen

Tuoksu

mustaherukkainen, vaniljainen, mausteinen

Maku

Keskitäyteläinen, vähätanniininen, maku toistaa tuoksun aromit

Ruokasuositus

Pizzat ja pastaruoat, myös rasvainen kala, vaaleat lihat ja alkupalat

Maa
Portugali
Tuottaja
Tussock Jumper
Appellaatio
Vinho Regional Alentejano
Alkoholipitoisuus
13,50 %
Sokeripitoisuus
4,00 g/l
Happopitoisuus
5,20 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Tussock-Jumper-Touriga-Aragonez
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »