Meistä

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta toiminta-alueemme on koko Suomi. Me Red Beviläiset olemme monipuolisesti alkoholibisneksessä kannuksensa ansainneita. Olemme me muutakin ehtineet. Tiimillämme on kokemusta niin ravintola-alasta, baaritiskin toiselle puolella työskentelystä, yrittäjyydestä, ikkunoiden entisöinnistä, tapahtumajärjestelyitä, hallitustyöskentelystä, kuin sommelierin ammatista.

Yksityisenä yrityksenä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja lyhyelläkin aikataululla. Rautainen kokemuksemme tuo toimintavarmuutta, mutta ei tarkoita kaavoihin kangistuneisuutta. Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tehdä parempaa bisnestä.

Tuotteemme ovat hyvin esillä ravintoloissa, baareissa, hotelleissa, verovapaassa myynnissä kuin Alkossa. Teemme ahkerasti työtä tuotteidemme kanssa ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaiden käyttöön esimerkiksi viini- ja ruokalistojen suunnittelussa, mainoskampanjoissa ja yrityskoulutuksissa.

Laadukas tuoteportfoliomme elää ja kehittyy jatkuvasti. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita eri hintakategorioissa, ja sitoudumme huolehtimaan tuotteistamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tietotaitomme on asiakkaidemme käytössä ja opastamme, koulutamme ja kerromme mielellämme tuotteistamme. Uskomme vuorovaikutukseen niin asiakkaidemme kuin päämiestemme kanssa. Haluamme tehdä menestyksekästä ja kasvavaa liiketoimintaa tänään ja tulevaisuudessa.

Marina Hägg

Managing Director, Partner

Hadrien Allauzen

Portfolio Manager, Partner

Oana Baitoc

Toimistoapulainen

Mirja Borgström

Myynti
Savonlinna, Imatra ja Lappeenranta

Harri Åman

Myynti
Savonlinna, Imatra, Lappeenranta ja Mikkeli

Marko Timonen

Myynti
Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Savo

Juho Lokka

Myynti
Pääkaupunkiseutu, Pohjanmaa ja Turku

Aadel Aljuboori

Myynti
Pääkaupunkiseutu, Turku ja Hämeenlinna

Emma Merta

Myynti
Tampere, Vaasa ja pääkaupunkiseutu

Ota meihin yhteyttä