Meistä

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta toiminta-alueemme on koko Suomi. Me Red Beviläiset olemme monipuolisesti alkoholibisneksessä kannuksensa ansainneita. Olemme me muutakin ehtineet. Tiimillämme on kokemusta niin ravintola-alasta, baaritiskin toiselle puolella työskentelystä, yrittäjyydestä, ikkunoiden entisöinnistä, tapahtumajärjestelyitä, hallitustyöskentelystä, kuin sommelierin ammatista.

Yksityisenä yrityksenä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja lyhyelläkin aikataululla. Rautainen kokemuksemme tuo toimintavarmuutta, mutta ei tarkoita kaavoihin kangistuneisuutta. Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tehdä parempaa bisnestä.

Tuotteemme ovat hyvin esillä ravintoloissa, baareissa, hotelleissa, verovapaassa myynnissä kuin Alkossa. Teemme ahkerasti työtä tuotteidemme kanssa ja tarjoamme mielellämme osaamistamme asiakkaiden käyttöön esimerkiksi viini- ja ruokalistojen suunnittelussa, mainoskampanjoissa ja yrityskoulutuksissa.

Laadukas tuoteportfoliomme elää ja kehittyy jatkuvasti. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita eri hintakategorioissa, ja sitoudumme huolehtimaan tuotteistamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tietotaitomme on asiakkaidemme käytössä ja opastamme, koulutamme ja kerromme mielellämme tuotteistamme. Uskomme vuorovaikutukseen niin asiakkaidemme kuin päämiestemme kanssa. Haluamme tehdä menestyksekästä ja kasvavaa liiketoimintaa tänään ja tulevaisuudessa.

Marina Hägg

Managing Director, Partner

Hadrien Allauzen

Portfolio Director, Partner

Oana Baitoc

Myynti & markkinointi koordinaattori

Kaisa Nurmi

Markkinointi & viestintä

Myynti

Marko Merta

Vähittäiskauppa myynti

Marko Timonen

Myynti
Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Savo

Christer Nieminen

Myynti
Pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja Varsinais-Suomi

Philipp Westerling

Myynti
Pääkaupunkiseutu

Timo Koivunen

Myynti
Pääkaupunkiseutu

Patrik Haga

Myynti
Ahvenanmaa

Mirja Borgström

Myynti
Etelä-Karjala, Etelä-Savo ja Kymenlaakso

Harri Åman

Myynti
Etelä-Karjala, Etelä-Savo ja Kymenlaakso

Mikko Pernu

Myynti
Pohjois-Suomi

Juho Lokka

Trade Marketing Manager, whisk(e)y

Ota meihin yhteyttä