Meistä

Vuonna 2011 perustettu Red Bev Oy on nopeasti kasvava, nuorekkaan energisellä sykkeellä ja urbaanilla asenteella toimiva alkoholituotteiden maahantuoja, joka katsoo positiivisesti tulevaisuuteen ja jonka laajaan portfolioon kuuluu tuotteita ympäri maailman.

Laadukas tuoteportfoliomme eri hintakategorioissa elää ja kehittyy jatkuvasti ja on usein myös yllätyksellinen. Valikoimaan kuuluu useita eri tuoteryhmiä; erilaisia viinejä, väkeviä alkoholijuomia, mietoja alkoholijuomia (oluet, lonkerot ja siiderit) sekä alkoholittomia tuotteita. Tavarantoimittajiimme kuuluu arvostettuja ja kansainvälisesti palkittuja, pieniä uniikkeja sekä suuria ja tunnettuja viini- ja samppanjataloja, joiden laatuun voimme luottaa ja joihin olemme vuosien varrella luoneet avoimet, kestävät ja toisiamme kunnioittavat lämpimät suhteet.Ennakkoluulottomuus, uteliaisuus ja rohkeus toiminnassamme konkretisoituvat vakiovalikoiman lisäksi mitä kiinnostavimpien uusien tuotteiden, erikoisuuksien ja nousevien tähtien tuomisessa markkinoille.

Kansainvälinen dynaaminen tiimimme koostuu lukuisista eri kansalaisuuksista, joten kansainvälinen toimintamme on käsinkosketeltavissa myös toimistollamme joka arkipäivä. Vahva asiantuntijuus alalta, jo vuodesta 1995, tuo toimintavarmuutta, mutta ei tarkoita kaavoihin kangistuneisuutta. Tiimin monipuolinen ammatillinen osaaminen myös toimialan ulkopuolelta tuo syvyyttä ja antaa lisäarvoa.

Myyntiorganisaatiomme koostuu alkoholimyynnin rautaisista ammattilaisista, joille asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden täyttäminen on kunnia-asia. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko maan aina Ahvenanmaalta Suomen pohjoisimpaan kolkkaan saakka.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tehdä parempaa yhteistyötä ja tulosta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikissa myyntikanavissamme niin vähittäiskaupassa, HoReCa-sektorilla, verovapaassa myynnissä kuin tukkukaupassa laadukkaita kohtaamisia ja koulutuksia, rakentaen ja tukien asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua ja kehitystä sekä luoden merkityksellisempää alkoholikulttuuria.

Olemme osa Viiniposti-tiimiä, jonka kautta markkinoimme tuotteita kuluttajille sekä jaamme tuottajiemme menestystarinoita ja kuulumisia esimerkiksi vastuullisuuden ja kestävän kehityksen sertifiointien osalta. Viinipostin tarkoituksena on koota yhteen herkullisen elämän ainesosat eli viini ja ruoka sekä mielenkiintoiset tarinat näiden takaa.

Marina Hägg

Managing Director, Partner

Hadrien Allauzen

Portfolio Director, Partner

Oana Baitoc

Myynti & markkinointi koordinaattori

Myynti

Marko Merta

Vähittäiskauppa myynti

Marko Timonen

Myyntijohtaja

Christer Nieminen

Myynti
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta ja Pohjanmaa

Philipp Westerling

Myynti
Uusimaa ja Etelä rannikko

Timo Koivunen

Myynti
Uusimaa, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme

Juho Lokka

Myynti

Patrik Haga

Myynti
Ahvenanmaa

Mirja Borgström

Myynti
Etelä-Karjala, Kymenlaakso, Pohjois-Savo ja Etelä-Savo

Harri Åman

Myynti
Etelä-Karjala, Kymenlaakso, Pohjois-Savo ja Etelä-Savo

Ota meihin yhteyttä