Tussock Jumper Malbec

Tussock Jumper on kansainvälinen viinimerkki, jonka viinit on valikoitu eri puolilta maailmaa. Tussock Jumperin viiniasiantuntijat etsivät sopivia viinitiloja ja viinejä, jotka pullotetaan paikallisesti, mutta myydään yhteisen kansainvälistä laatua edustavan merkin alla. Jokaista viiniä edustaa paikallinen eläin – punaisessa jumper-villapaidassa!

Argentiinan ylängöllä viiniköynnökset nauttivat runsaasta auringosta, mutta mukavan viileistä öistä. Sopivan ravinneköyhässä hiekkaisessa savimaassa köynnökset tuottavat tiivisaromisia makeita rypäleitä houkutellakseen lintuja. Mikäli poimijat ehtivät kuitenkin ensin, pullotetaan valmis viini vasta kypsyttyään 3kk ajan amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Täyteläisen rubiininpunaisen viinin tuoksu on hilloisen hedelmäinen: uhkean kirsikan ja kypsän luumun ja vadelmien lisäksi siitä voi erottaa mokkakahvia ja minttusuklaata. Suussa kuiva, keskihapokas ja keskitäyteläinen makumaailma täydentyy vielä mustapippurilla, ja lempeät tanniinit kuivattavat tyylikkäästi marjaista jälkimakua. Viini on monipuolinen ruoan kumppani ja täydentää mukavasti vaikkapa, lihatäytteistä pizzaa, grillattuja lihoja ja makkaroita, burgereita sekä muita helpon kesäisiä mutta tuhteja herkkuja.

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Luumuinen ja mustaherukkainen

Maku

Keskitäyteläinen ja lempeän tanniininen

Ruokasuositus

rilliruokien ja mietojen juustojen kanssa

Maa
Argentiina
Tuottaja
Tussock Jumper
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
5,00 g/l
Happopitoisuus
5,10 g/l
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Tussock Jumper Malbec 2017
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »