Nozeco

Nozeco da Angelo Taurini on proseccomaisen kepeä kuohuviini, josta on alkoholi poistettu. Tyylikään kepeään oloon!

Kun yhä useampi itsestään huolehtiva viinien ystävä vähentää alkoholin kulutustaan, Angelo Taurini vastaa kysyntään kepeällä proseccomaisen kepeällä kuohuviinillä, josta on alkoholi poistettu käänteisosmoosin avulla. Modernin vakuumitislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus, jota voi nauttia huoletta ilman alkoholin vaikutusta!

Keskisyvän sitruunan värisen juoman tuoksu on runsas ja kesäinen: siitä voi aistia prosecollekin tyypillisiä päärynän ja valkoisten kukkien sekä keltaisen rusinan aromeja. Suussa Nozeco on puolikuiva, raikas, pirteästi kupliva, kevyt ja hedelmäinen. Loppumaku jättää kielen päälle lempeästi aavistuksen viinirypäleiden luonnollista sokeria.

Viilennä hyvin ja nauti iloisista kuplista huoletta!

  Nozeco video

Vegaaninen
Vihreä valinta
Alkoholiton
Ympäristövastuullinen pakkaus

Valmistus

Rypälemehu on käytetty ensin normaaliksi viiniksi, jonka jälkeen siitä on ikään kuin käänteisesti tislattu alkoholi pois. Tislaaminen alipaineen sallii lämpötilan pysymisen alle 30°C:ssa ja siten hedelmäisten aromien säilymisen raikkaina. Tislaamisen jälkeen eri lämpötiloissa haihtuneet viinin osat sekoitetaan takaisin yhteen ilman alkoholia ja hiilihapotetaan. Lopputuotteeseen kuivuusastetta, pehmeyttä tai ryhtiä voidaan tarvittaessa säätää lisäyksellä käymätöntä rypälemehua tai sen sisältämiä luonnollisia happoja.

Väri

Keskisyvä sitruunan keltainen

Tuoksu

Päärynä, valkoiset kukat, keltainen rusina

Maku

Puolikuiva, kepeä, raikas, pirteästi kupliva, mansikkaisen hedelmäinen

Ruokasuositus

Sellaisenaan hyvin viilennettynä, sitruunakakku, hedelmät kermavaahdossa

Aasialainen
Kasvis
Seurustelu
Maa
Ranska
Tuottaja
Grands Chais de France
Alkoholipitoisuus
0,40 %
Sokeripitoisuus
51,40 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Vähittäiskauppa, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Nozeco Fine Sparkling Alcohol Free
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »