The Whistler Double Oaked Whiskey

 Boyne-joen jumalattaren mukaan nimetty Boann Distillery on irlantilainen ympäristösertifioitu perhetislaamo, joka käyttää tuotteissaan 100% paikallisia luonnonantimia. Premium viskit ja ginit tislataan kuparipannussa ja leikataan omalla kaivovedellä. 

Whistler Double Oaked on huolellisesti valmistettu, premium-tasoinen irlantilainen viski, jossa yhdistyy Irlannin parhaimpia mallas- ja viljaviskejä. Pienissä erissä valmistettu viski on osoitus päätislaajan taituruudesta valita ja kypsyttää poikkeuksellisia viskejä; se on täydellinen esimerkki sekoittamisen, kypsytyksen ja käsityön yhdistämisestä. Kolmoistislauksen, pienerätuotannon ja huolellisesti valittujen tynnyreiden ansiosta tämä viski lupaa hienostuneen ja nautittavan aistillisen kokemuksen niin asiantuntijoille kuin harrastajillekin.

2020 - 90 pts. Whisky Advocate

2020 - 90 pts. Wine Enthusiast

Tutustu tähän YouTube-videoon: klikkaa tästä

Valmistus

20% yksimallasviskiä (ohramallas), 80% viljaviskiä (maissi). Valitut mallas- ja viljaviskit kypsyvät ex-bourbon-tynnyreissä, jotka antavat viskeille ominaispiirteitä. Kypsennetyt viskit yhdistetään huolellisesti ex-sherry-tynnyreissä, lisäten lopulliseen makuprofiiliin monimutkaisuutta. Kolminkertaisesti tislattu, jotta taataan korkealaatuinen lopputulos ja saavutetaan hienostunut ja tasainen luonne.

Tuoksu

Iloinen kimara, jossa suolainen kinuski ja vanilja hyppäävät heti nenään. Kevyet tammen mausteet täydentyvät sitruksen, hunajan ja pähkinän vivahtein.

Maku

Maku on hunajainen ja kermaisen vaniljainen, kevyillä tammen mausteilla. Kokemusta täydentää sitruksenkuoren pirteys.

Maa
Irlanti
Tuottaja
Boann Distillery
Alkoholipitoisuus
40,00 %
Pullokoko
0,7 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
The Whistler Double Oaked
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »