Kasvuympäristö
Rypäleet ovat peräisin yhdeltä 1er Cru tarhalta Serein joen oikealta rannalta. Ilmansuunta on etelään. Viinitarhojen keski-ikä: 50 vuotta.
Valmistus
Viineistä 70% kehittyy hiivasakkojen päällä 6 kuukautta, loput 30 % kehittyy tammitynnyreissä, joista noin 10% ovat uusia ja 20% vanhempia tynnyreitä. Kuuden kuukauden kypsymisen jälkeen valmistetaan lopullinen blendi, joka harmonisoituu vielä 6 kuukautta terästankeissa.
Väri
Vaaleakeltainen
Tuoksu
Briossi, voinen, vanilja, persikka, päärynä
Maku
Kuiva, raikas, briossinen, vanilja, mineraalinen, täyteläinen
Ruokasuositus
Riistalinnut, kampasimpukoita, tryffelijuusto, voimakas vuohenjuusto
- Maa
-
Ranska
- Alue
-
Bourgogne
- Tuottaja
-
La Chablisienne
- Appellaatio
-
AC Chablis Premier Cru
- Rypälelajike
-
100% Chardonnay
- Alkoholipitoisuus
-
13,00 %
- Sokeripitoisuus
-
1,50 g/l
- Happopitoisuus
-
4,90 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l, 150 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Ravintolamyynti