EBF Moonstrips Smoky Wheat

EBF Moonstrips Smoky Wheat Beer – maailman parhaaksi valittu savuolut

Edinburgh Beer Factory on Dunsmoren perheen vuonna 2015 perustama panimo, joka palkittujen oluidensa myötä on kasvanut 20 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. EBF:n omaperäiset oluet saavat inspiraationsa kauniista Edinburghista sekä sen edesmenneestä pop-ikonista Eduardo Paolozzista.

Hieman samea, kullan värinen olut tuoksuu kirpsakan yrttiselle savukinkulle vehnäleivän päällä – banaanisella ja mandariinisella  tvistillä. Maku on aluksi mandariinimaisen kirpeä, mutta pian leveän maltainen savukinkku ottaa vallan. Pullean ja pehmeän hiilidioksidin laannuttua fiilis on täyteläinen, lihainen ja maltainen, kunnes lopuksi humalan yrttinen puraisu raikastaa jälkimaun. Kyytipojaksi lämpimälle juustoleivälle savukinkulla!

Väri

Hieman samea, kullankeltainen

Tuoksu

Yrtit, vehnäleipä, savukinkku, banaani, mandariini

Maku

Aluksi yrttisen kirpeä maku muuttuu leveän lihaisaksi ja savuiseksi, kunnes jälkimaun humalaisuus raikastaa jälleen kokonaisuuden

Ruokasuositus

Lämmin juustoleipä savukinkulla, fish & chips, antipasti

Aasialainen
Juusto
Kasvis
Maa
Skotlanti
Tuottaja
Edinburgh Beer Factory
Alkoholipitoisuus
5,00 %
EBU/IBU
10
Kantavierre
22,00
Pullokoko
0,33 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kruunukorkki
Valikoimat
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »