Kasvuympäristö
15 km Colmarista pohjoiseen, Alsacen pohjoisosassa, lähellä kuuluisaa Haut-Koenigsbourgin linnaa. Viinitarhat sijaitsevat Bergheimissa ja Rorschwihrissä tummalla kalkkimaisella maaperällä, oligoseeniaikaisella marlipohjalla.
Valmistus
Käsinkeruu, suora pneumaattinen puristus koko rypäletertulla, lyhyt kuorikosketus (12 tuntia), rypäleen puristemehun kylmälaskeutus: 8-10°C, luomuhiivan lisäys, viileyden säätö alkoholinkäymisen aikana, käyminen noin 20°C, hyllytys, kevyt happilisäys, ikääntyminen sakassa noin 12-14 kuukautta, myöhäinen selkeytys ja erittäin hieno suodatus ennen pullotusta.
Väri
Vaaleanviherkeltainen
Tuoksu
Sitruksinen, aprikoosinen, litsiluumuinen
Maku
Tämä keskikuiva Gewurztraminer yllättää sinut aromaattisella profiilillaan. Mausteita ja hunajan makuja korostavat kauniisti litsin, aprikoosin ja sitrushedelmien aromit.
Ruokasuositus
Sinihomejuustoja, mausteista aasialaista ruokaa, sianlihaa, maksapateeta
Aasialainen Juusto Kasvis Porsas
- Maa
-
Ranska
- Alue
-
Alsace
- Tuottaja
-
Domaine Fernand Engel
- Appellaatio
-
AC Alsace
- Alkoholipitoisuus
-
13,20 %
- Sokeripitoisuus
-
15,30 g/l
- Happopitoisuus
-
5,00 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Ravintolamyynti