Colores Santos Sauvignon Chardonnay

Hurmaavan tuoksuinen chileläinen kuiva valkoviini

Hurmaavan tuoksuinen valkoviini Chilen aurinkoisesta Central Valleysta ilmentää kypsän Chardonnayn trooppista hedelmäisyyttä sekä Sauvignon Blancin miellyttävästi kuivattavaa yrttisyyttä.

 Viini on valmistettu rypäleiden aromeja ja tuoreutta vaalien, viinitarhalta pulloon saakka. Aurinkoinen ja iloinen kokonaisuus sopii niin seurusteluun kuin keväisen kevyille ruoillekin.

 

Vihreä valinta

Valmistus

Hellästi puristettujen Sauvignon Blanc ja Chardonnay -rypäleiden mehu on käytetty viineiksi lämpökontrolloiduissa terästankeissa rypäleiden aromeja vaalien. Blendauksen jälkeen viini on filtteröity ja pullotettu, niin ikään tarkoituksena ilmentää tuoretta ja mutkatonta hedelmäisyyttä edelleen nautiskelijan lasissa.

Väri

Vaalean keltainen

Tuoksu

Tulvillaan valkoherukkaa, kypsää mehukasta persikkaa, cantaloupea ja mansikan kukkia.

Maku

Kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen, trooppisen hedelmäinen, loppumaultaan hieman yrttinen

Ruokasuositus

Kuiva ja keskihapokas viini sopii niin seurusteluun kuin keväisen kevyille ruoillekin: uunissa kokonaisena paistettu sika, tillillä maustetut uudet perunat, yrttiset risotot tai perunakiusaukset ovat mainioita yhdistelmiä tälle monikäyttöiselle viinille.

Äyriäiset
Kasvis
Seurustelu
Maa
Chile
Alue
Central Valley
Tuottaja
Vinedos del Nuevo Mundo
Appellaatio
DO Central Valley
Alkoholipitoisuus
13,50 %
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Synteettinen korkki
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Colores Santos Sauvignon Chardonnay
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »