Bush Rum Mango

Lontoossa mangolla maustettu ja kestävästi pakattu guyanalainen rommi

Brittien bestselleri, aidolla mangolla maustettu guyanalainen rommi on erinomainen drinkkipohja (colat, sitruunalimonaadit, inkivääriolut, mango- ja muut hedelmämehut, kookosmaito ja kuuma vesi hunajan kera).

 Vaalea, reunoiltaan vihertävä meripihkan värinen rommi tuoksuu huumavasti trooppisille hedelmille. Siitä voi erottaa mangon ja kuivatun aprikoosin lisäksi siirappia, mehiläisvahaa ja lämpimiä mausteita. Suussa makea mangoisuus taittuu pian mausteisen lämpimäksi, ja maussa erottuvat karibialaiselle rommille ominainen poltettu sokeri, karamelli ja kuivatut hedelmät. Loppumaku on makean trooppinen ja hellä.

 B-Corporation -sertifikaattia odottava tuote on ympäristöystävällinen niin valmistustavoiltaan kuin kierrätysmateriaaleista tehdyltä pakkaukseltaan: Tislaus tapahtuu vihreällä energialla, pullo on 100% kierrätyslasia ja etiketti sokeriruokoa. Osa tuotoista ohjataan takaisin Karibialle merien suojeluun.

Valmistus

Guyanalaiseen rommiin on sekoitettu seos aitoja trooppisia hedelmiä ja mausteita. Blendaus ja pullotus Englannissa.

Väri

Vaalea, reunoiltaan vihertävä meripihka

Tuoksu

Makea trooppisten hedelmien ja karibialaisen rommin tuoksu. Mangoa, mehiläisvahaa, kuivattua aprikoosia, siirappia.

Maku

Makea, lämmin, täyteläinen, maussa poltettua sokeria, mangoa, kuivattua aprikoosia ja karamellia. Alkoholin terävyys tuntuu keskimaussa, loppuun jää makean trooppinen fiilis.

Ruokasuositus

Sopii erinomaisesti sekoitettavaksi cola-, inkivääri- tai sitruunalimujen, hedelmämehujen, kookosmaidon ja kuuman teen kanssa.

Maa
Englanti
Tuottaja
Hayman Distillers
Alkoholipitoisuus
37,50 %
Pullokoko
0,7 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
The Bush Rum Mango
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »