Ecard Savigny-Les-Beaunes 1er Cru Les Peuillets

Elegantti Pinot Noir Savigny-les-Beaunesta

Domaine Maurice Ecardilla ollaan ylpeitä siitä, että he viljelevät viiniä neljällä erityyppisellä Premier Cru AOP:lla. Kaikilla alueilla on omanlaisensa ilmasto, mikä ilmenee rypäleiden maussa. Näin tuottaja kykenee valmistamaan monipuolisesti eri tyylisiä viinejä Bourgognen viininystävien iloksi.

Vuoden 2019 Savigny-lès-Beaune 1. Cru "Les Peuillets" on valmistettu Pinot Noir -rypäleistä. Viini ilmentää upeasti Luoteis-Côte de Beaunen luennetta. Rypäleet viiniin tulevat viehättävän Savigny-lès-Beaunen kylää ympäröiviltä tarhoilta.

Kasvuympäristö

Viinitarhat kalkkikiveä

Valmistus

Käsinpoimittu ja perinteisesti vinifioitu lämpötilasäädellyissä ruostumattomista terästankeissa. Kylmä maseraatio ennen käymistä optimaalisen maun saavuttamiseksi. Pitkä käymisaika päättyy 15 kuukauden kypsytysjaksoon tammitynnyreissä.

Väri

Syvä kirsikanpunainen

Tuoksu

Tuoksuu mustille ja punaisille tuoreille hedelmille, kuten mustaherukalle, kirsikalle ja vadelmalle, tarjoten samalla hienovaraisia viitteitä vaniljasta.

Maku

Maku on laaja ja antelias, aromikas ja kevyesti mausteinen. Hienot ja herkät tanniinit täydentävät kokonaisuutta, tuoden esiin raikkaan ja tasapainoisen ilmeen. Viini tarjoaa elegantin ilmaisun Savigny-les-Beaunesta.

Ruokasuositus

Ideaali kumppani liharuokien, kuten naudanlihan, paistin, siipikarjan tai jopa hanhenmaksan kanssa. Soveltuu myös mainiosti makeiden juustojen, kuten Chaourcen, Brie de Meauxin, Tommen ja Mont d'Orin seuraksi.

Juusto
Kala
Porsas
Riista
Maa
Ranska
Alue
Bourgogne
Tuottaja
Domaine Maurice Ecard
Appellaatio
AOP Savigny-Les-Beaune
Rypälelajike
100% Pinot Noir
Alkoholipitoisuus
14,00 %
Sokeripitoisuus
0,48 g/l
Happopitoisuus
5,54 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Maurice Ecard Savigny-Les-Beaunes Premier Cru Les Peuillets
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »