Höfling First Eussenheim Spätburgunder

Makujen sinfonia, täydellisyyden ilmentymä!

Weingut Höflingin viinitila sijaitsee Würzburgin luoteisosassa, viinikylä Eußenheimissä. Weingut Höflingin viinit kasvavat jyrkillä rinteillä Main-joen varrella ja Werntalissa 20 hehtaarin viinitarhalla. Viinitilan filosofia voidaan hyvin kuvata yhdellä lauseella: 'Todella suuret viinit syntyvät lukuisista tarkoista yksityiskohdista.' Vuonna 2021 Weingut Höfling palkittiin jälleen Baijerin valtionpalkinnolla. Palkinto on suuri tunnustus viinitalon päivittäiselle työlle, mutta myös rohkaisu tulevaisuuden tielle.

Franken ja Spätburgunder – Mikä täydellinen pari! Tämän ovat osoittaneet niin viinimaailman suuret nimet, kuin myös vähemmän tunnetut tilat kuten Höflingin Eußenheimissä.

 First nimiseltä viinitarhalta tuleva Spätburgunder loistaa lasissa rikkaan rubiininpunaisella sävyllään. Tummien marjojen, mustien kirsikoiden, kuivattujen hedelmien ja viikunoiden tuoksu lumoaa hajuaistin. Maussa toistuvat tuoksun ihanat aromit; hedelmäisiä sävyjä täydentävät neilikka, pippuri, maustepippuri sekä vanilja ja tumma suklaa. Nämä aromit syntyvät viinin taitavasta kypsyttämisestä pienissä tammitynnyreissä. Hedelmä ja tanniinit kulkevat käsi kädessä tässä viinissä, varmistaen, että Höflingin First Spätburgunder tarjoaa runsaasti juomisen iloa vielä neljän vuoden päästä – jos sitä ei siihen mennessä ole jo nautittu!

Vegaaninen

Kasvuympäristö

Yhden tarhan viini. Viinin kotikaupunki on nimeltään 'Eußenheimer First.' Rinteen kaltevuus vaihtelee 25 prosentista 45 prosenttiin eteläkaakkoon suuntautuen. Maaperä säilyttää vettä ja on rikas mineraaleista. Yhden tarhan viineihin Weingut Höfling käyttää vain 100 prosenttisesti terveitä ja täysin kypsiä rypäleitä viinitarhojensa sydämestä.

Väri

Säteilevän rubiininpunainen

Tuoksu

Tuoksu paljastaa ilahduttavan sekoituksen punaisia ja tummia marjoja, joissa on vivahteita mustaherukasta, karhunvatukasta ja kuivatuista viikunoista. Hienostuneet mausteiset puun aromit lisäävät monimutkaisuutta, ja niihin liittyy voimakkaita vihjeitä neilikasta ja ripaus pippuria. Mukana on myös hienovarainen maanläheisyys ja mineraalinen luonne.

Maku

Suussa hedelmäaromit heräävät eloon, harmoniassa hienon hapokkuuden kanssa, joka antaa raikkautta. Elegantit puun vivahteet tuovat monimutkaisuutta kokonaisuuteen, ja viini päättyy voimakkaasti ja erittäin hyvin, jättäen pysyvän vaikutuksen.

Ruokasuositus

Liha, riista, possu, juusto

Juusto
Kasvis
Porsas
Maa
Saksa
Alue
Franken
Tuottaja
Weingut Höfling
Appellaatio
Qualitätswein Franken / Erste Lage
Rypälelajike
100% Spätburgunder
Alkoholipitoisuus
13,50 %
Sokeripitoisuus
0,50 g/l
Happopitoisuus
6,00 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Höfling First Eussenheim Spätburgunder
Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »