Les Vignerons Parisiens

Les Vignerons Parisiens on luonut Pariisin sydämeen, vilkkaalle Marais'n alueelle urbaanin viinikellarin, jossa on huippuluokan laitteet erinomaisten viinien tuotantoon. Ainutlaatuinen tilaisuus pariisilaisille saada tutustua viinin maailmaan aivan kotiovellaan.

Korkealaatuisten viinien tuottaminen vaatii kokemusta, rohkeutta ja tarkkojen säännösten mukaisesti kasvatettuja rypäleitä. Kaikki Les Vignerons Parisiensin tuotantoon valitut rypäleet ovat peräisin ranskalaisilta viinitiloilta, joissa yhteisenä nimittäjänä on luomuviljely ja erityisesti biodynamiikka, jolla saadaan erittäin korkealaatuisia rypäleitä maaperää ja kyseistä terroiria kunnioittaen. Avoimuus ja luottamus kumppanuussuhteissa viininviljelijöiden kesken takaa tasaisen laadun niin rypäleiden alkuperään, luomuviljelyn menetelmiin kuin ystävyyssuhteisiinkin sitoutuen. Terroirien ja rypälelajikkeiden aitous, laatu ja elämyksellisyys ovat hyveitä, joita Les Vignerons Parisiens kunnioittaa jokapäiväisessä työssään. 

Biodynaamisessa viininviljelyssä ei käytetä torjunta-aineita eikä kemiallisia lannoitteita, vuodenaikojen ja luonnon rytmi huomioonottaen. Sadonkorjuu tehdään käsin, lajittelu omassa viinitarhassa ja toinen kontrollilajittelu kellarissa. Kellarissa ei käytetä myöskään teollisia hiivoja.

 

 

Tuottajan valikoima