Charles de Cazanove

Reimsin historiallisessa sydämessä sijaitseva Maison Charles de Cazanove on ollut osa samppanjahistoriaa jo vuodesta 1811. Talon juuret ulottuvat kuitenkin jopa 1500-luvulle, jolloin brändin tarina alkoi lasinvalmistajan matkasta Venetsiaan.

 Vuonna 1811 Charles Gabriel De Cazanove perusti samppanjatalonsa, joka lähti kukoistamaan kun hänen  poikansa Charles Nicolas hyppäsi johtajan saappaisiin. Talon värikästä historiaa värittivät monenlaiset haasteet, mutta tänä päivänä he ovat kuitenkin yksi viimeisistä ja itsenäisistä samppanjataloista. Historian saatossa talon asiakkaina ovat olleet niin prinssit kuin Ranskan presidentit.

 

Talo on ottanut aktiivisen roolin myös kulttuurin tukijana; he ovat kumppanina "Comédie de Reims" -teatterille ja osallistuvat erinäisiin elokuva- ja musiikkihankkeisiin.

 

Nykypäivänä Charles de Cazanoven on sitoutunut huippulaadun saavuttamiseen hyödyntämällä huipputeknisiä viininvalmistuskäytäntöjä; viininvalmistus ruostumattomissa terästankeissa, harkittu tammikypsytys ja perinteisten samppanjakellareiden käyttöönotto tekevät Charles De Cazanoven samppanjoista perinteisiä, mutta samalla ilmentäen nykypäivän samppanjanvalmistustekniikoita.

Talon samppanjat erottuvat edukseen moitteettomalla laadullaan, dynaamisella tyylillään, ajattomalla eleganssilla ja modernilla hienostuneisuudella.

Lopputuloksena valmistuu yli 3 miljoonaa pulloa vuodessa.

Tuottajan valikoima